Bingo, idiom och miljoner

Premiärmiljonerna fortsätter att lottas ut. På söndag är det dags för program nummer två – med självaste Horace Engdahl som gäst. Från scenen bjuds vi på en hejdundrande nostalgitrick i form av Lustans lakejer. Husbandet leds av den hårfagre Robert Wells och i vinstpotten ligger 7,6 miljoner och ruvar. Välkomna till en bingofest i regi av Ingvar Oldsberg. Sitt inte lottlös!

Långvarig sekreterare

Litteraturgiganten och Svenska Akademiens före detta ständige sekreterare Horace Engdahl har garnerat BingoLotto med sina förklaringar av idiomatiska uttryck. Via telelänk och inte minst vid de tillfällen då han gästat programmet, precis som han gör nu på söndag.

De legendariska Lustans Lakejer bildades 1978 och var pionjärer inom svensk synt. De anses än idag av många som Sveriges främsta syntgrupp någonsin. På söndag toppar de karriären med ett framförande i BingoLotto.

10 miljoner i högvinst!

Som vanligt blir det utlottning av splitternya bilar, solresor och rena kontantvinster – vid sidan av en massa härlig bingo. Totalt ligger 7,6 miljoner och puttrar i bingogrytan. Och så spelar vi finalspelet, med chans till 10 miljoner i högvinst!

Pianoprofessor och bingovirtuos

Bakom pianot huserar den ständigt lika fingerflinka och hårfagra Robert Wells. Som professionell bingoutropare och notorisk Göteborgsvitsare ser vi givetvis Ingvar Oldsberg.

Bingolotterna köper här på BingoLottos webbplats, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. Läs mer om Folkspel och BingoLotto här.

BingoLotto – 15 januari kl 18-20 i TV4.

Köp Bingolotter

Alltid 10 miljoner i högvinst!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster som kommer framöver till BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Våra kampanjer

Här hittar du fina bonusar och erbjudanden.

Till våra kampanjer

Bli prenumerant

- Få presentkort på Coop, 200kr
- Spela med Vinstgaranti

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners