Sista miljonchansen med Loket!

Sista veckan för Leif ”Loket” Olsson som vikarie i BingoLotto – och han avslutar med stil! För underhållningen står Donnez, den sprudlande dansbandsorkestern från Perstorp i Skåne. I potten väntar ypperliga 5,9 miljoner kronor och givetvis får någon testa lyckan i Stjärnspelet – med chansen att vinna 3 miljoner. Missa inte möjligheten till mer bingo i livet på söndag!

Donnez

Dansbandskvartetten Donnez har ackompanjerat buggälskare runtom på landets dansbanor i sjutton år. År 2010 medverkade bandet i Dansbandskampen på SVT1 och har släppt åtta fullängdare varav den senaste, Många långa mil, utkom 2016. På söndag ställer de sig uppå Bingolottos scen och sprider sina gyllene toner rakt igenom tv-rutan. 

Musikhistoria i BingoLotto

Att vi föräras med Donnez ljuvliga toner på söndag är en ren fröjd, men i BingoLottos begynnelse var det verkligen inte hur som helst med orkesterframträdanden i programmet. På den tiden var beprövade Spotlight ständigt närvarande dansorkester i studion, sändning efter sändning.

Först under andra säsongen öppnades dörren för fler band och först ut var välbekanta ynglingarna i Arvingarna i det fjärde avsnittet. Och Arvingarna är faktiskt det band/artist som frekventerat BingoLottostudion flest gånger, hela 36 tillfällen har de fått chansen att riva av sina bejublade alster i tv-rutan. Christer Sjögren – Sveriges egen Elvis – placerar sig på en trygg andraplats med 34 förgyllda framträdanden.

Otroliga vinster och Stjärnspelet

BINGOLOTTERNA KÖPER DU HÄR PÅ BINGOLOTTOS WEBBPLATS, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. LÄS MER OM FOLKSPEL OCH BINGOLOTTO HÄR.

BingoLotto – Söndag 8 oktober kl. 18 i TV4

Köp Bingolotter

- Vinster för 5,8 miljoner i potten!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster Loket bjudit in till sina tre vikarieveckor i BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Bli prenumerant

- Få presentkort på Coop, värde 200kr
- Spela med Vinstgaranti

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners